Del kampagnen

Det vil være en stor hjælp, hvis du vil sprede kendskabet til mit kandidatur blandt dine venner og bekendte.

Ved at dele invitationen til at støtte min opstilling, optjener du løbende stjerner, når dine venner er stillet igennem til vælgererklæring.dk.

Ved hver stjerne tilbydes du adgang til nye begivenheder, som du kan se længere nede på siden.

Dit personlige link

Jeg takker for din hjælp på denne måde

5 støtter indsamlet

Fest på valgaftenen

Dermed er du Netværksdeltager, og modtager en invitation til vor store fest på valgaftenen. Den vil du ikke gå glip af, uanset resultatet af valget.

10 støtter indsamlet

Invitation til Slack

Du oprettes som Netværksdeltager på Slack og får direkte adgang til alle informationer, nyheder og invitationer der udsendes til netværket.

25 støtter indsamlet

Signeret eksemplar af Socialkapitalisme

Jeg siger tak ved at sende dig min bog Socialkapitalisme fra 2014, hvori jeg skrev om behovet for at ændre skattesystemet. Jeg dedikerer samtidig bogen til dig.

Top 100 indsamlere

Personlig invitation

Top 100 netværkslisten er personligt inviterede deltagere i møder jeg personligt indkalder til rundt i landet, for at hilse på mine netværksmedlemmer og store støtter. På Top 100 er det meningen at vi skal lære hinanden lidt at kende.

Top 25 indsamlere

Privat middag

På denne liste inviteres alle deltagere til en privat middag hvor vi kan drøfte om samarbejdet kan udvides meningsfuldt, og hvor ideer og tanker kan udveksles. På Top 25 er du på vej ind i maskinrummet.